Масло от

Немска лайка

Matricaria chamomilla

Маслото от

Немска лайка

Подобрява здравето и помага при доста проблеми. Има отличен противъзпалителен ефект и широк спектър от други приложения, включително помага да имате здрави стави и цери стреса като допринася за релаксация и дълбок, спокоен сън. То подхранва и възстановява кожата  и е отлично средство при проблемна кожа.

Цвят: маслото от немска лайка е тъмносиньо на цвят.
Основни свойства: дезодориращо.

Въздействие върху тялото:

успокоява свръхчувствителна, суха и зачервена кожа след слънчеви бани. Възстановява повяхнала и застаряваща кожа на лицето и шията. Помага за заличаване на бръчки, омекотява груба и напукана кожа. Действа благоприятно за профилактика на устната кухина. За премахване на лошия дъх в устата.
Маслото от немска лайка е сладко, тъмносиньо на цвят. Получава се чрез екстракт на цвета на лайка чрез дестилация. Не е токсично и не дразни, но когато се използват в големи концентрации трябва да се избягват по време на бременност.

Терапевтични свойства:

болкоуспокояващо, антиалергично, антиспазматино, антибиотично, антивъзпалително, газогонно, успокояващо, подпомага храносмилането, успокоително.

Употреба на немска лайка:

Етерично масло има успокояващ ефект върху тялото и ума и е отлично за третиране на възпаления. Използвано върху кожата то прави чудеса, успокоява зачервявания, успокоява алергии, екзема, псориазис. Богато е на a-bisabolol, който спомага за подобряване и регенриране на меките тъкани.

Адрес:

Село Просеник, 8548

общ. Руен, обл. Бургас, местност „Азмака“

Телефон:

088 8670 312

Имейл:

office@ipar2015.bg

Изпратете запитване